Meillä oli tuossa aikas kovaa tuulta ja myrskyä ja se sitten taisi tehdä jotain linjoille kun netti ei toiminut hyväseen aikaan.. Mutta täällä ollaan hengissä ja kokonaisena itse, ei ole tuuli kipannut kumoon :) Postia on laitettu muutamalle tilaajalle, taitavat tänään olla perillä. Hidastui hieman kun en ollut ymmärtänyt laittaa osoitteita ylös minnekkään ja piti ensin päästä kirjaston koneelle katsomaan ne sähköpostista... Joten en huijaa.

Ja... MINÄ OLEN OLLUT KAKSI PÄIVÄÄ TÖISSÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mielettömän ihanaa nousta ylös aamulla ja lähteä ihan oikeasti töihin! Tänään menen vasta illaksi joten on aikaa vähän tässä aamulla, on tämäkin aivan erilaista kun tällä kotona oleskelulla on merkitys, se on vapaata töistä eikä työttömänä oloa. Sen on niin paljon luvallisemman oloista ja siitä nauttii niin paljon enemmän!

Minulla on työpaikan puolesta kulkuneuvo, joten ei tarvitse olla siitäkään huolissaan onko minulla aina autoa kulkea töissä vaiko ei. Ja työ on vakituinen (tietysti koeajalla) ja kokoaikainen ihana työ jossa on mukavia työkavereita.

Ei valittamista tällä kertaa.