Nyt minä koetan hieman henkästä syvään ja rauhoittua kun kohta ei ilma kulje kun olen niin innoissani. Hittolainen että sitä voi olla tyytyväinen kun saa toimivan tietokoneen! Me ei tietenkään edes tajuttu kokeilla sitä vaan ajateltiin että ei toimi kun sanotaan että ei toimi, mutta sitten kun vaihdoin piuhat tuosta vanhasta koneesta niin meni päälle ihan moitteettomasti samantien (mutta sitä ei kerrota miehen töissä etteivät vaan halua vehjettä takaisin...;) !)

Tällä koneella ei sitten ollut minkäänlaisia ongelmia siirtää kuvia, varmaankin vaikuttaa se kun on uudempi tuo xp mikä tässä on. Yritin tuntikaupalla asentaa ajureita sun muuta vanhaan mutta ei.. Kai se on niin ettei tyhmän pitäisi omistaa jotain vanhaa vekotinta kun ei osaa käyttää.

Mutta KIITOS!!! KAIKILLE jotka antoivat neuvoja, en taida uskaltaa tuota vanhaa keskusyksikköä hävittää mihinkään jos tämä yhtäkkiä päättää olla toimimatta. Ja se on tosiaankin ihan hirveässä kunnossa, ei siitä olisi edes myytäväksi...

Minä oon paukuttanut työhakemuksia koko viikonlopun vähän joka suuntaan, huomaakohan noista hakemuksista jo että on melkein sarjatyönä tehty? Pakko tehdä niin että tekee sellaisen perushakemuksen johon vain vähän muuttelee asioita kun ei muuten ehdi edes kirjoittaa niitä niin paljon kuin pitäisi.

Olo on varsin vetämätön ja pitäisi varmaan mennä välillä vaakatasoon, keuhkoihin sattuu ikävästi ja tosi flunssainen olo. Ei löytynyt edes särkylääkettä vähän helpottamaan. Sukkaakaan ei ole valmistunut kuin muutama vaivainen kierros.. KATSOKAA NYT! Näin käy kun työttömälle laitetaan jotain hommaa, heti iskee tauti ja pitää alkaa sairastamaan...! Ja toivottavasti joka ikinen ymmärsi että kyseessä on vitsi.